web stats

Egyvilág

Szponzorok, kiadók

Kedves leendő szponzor!

Mint a honlapon szétnézve látható, ez egy nagyszabású és hosszadalmas munka, amiben – szerintem legalábbis – megvan a lehetőség, hogy valami maradandót hozzon létre. A célja az, hogy minden fontos benne legyen, ami segíthet megérteni a világot, és okosabban élni az életet. Ezek a dolgok meglehetősen általánosak is, ezért a könyv gyakorlatilag mindenhol és mindenkor aktuális lesz, és igen széles azoknak a köre, akik haszonnal forgathatják majd. Ezen kívül pedig egyedi, újszerű és benne van a szívem-lelkem. Az ön segítségét ahhoz kérem, hogy addig is, amíg a könyv elkészül, legyen miből élnem, és kellő műgonddal be tudjam fejezni azt.

(A könyvről ebből az egyoldalas letölthető pdf dokumentumból is tájékozódhat, mely tömören bemutatja a projektet, és összefoglalja, hogy mikre volna szükségem.)

Egy dolgot azonban szeretnék előrebocsátani:

Ha úgy dönt, hogy támogat, hálás leszek érte – de nem nyer nagyobb beleszólást a mű tartalmába, mint bárki más. Ahogyan a bemutatásból kitűnik, ez egyébként is egy nyílt vállalkozás, mindenkinek megvan a lehetősége, hogy kifejtse a véleményét, amit meg fogok fontolni a végleges változat írása során. Ekképp természetesen az ön megjegyzéseinek is örülök, de az, hogy mi lesz a könyvben, nem eladó.

Miért volna jó, ha segítséget kapnék?

Mekkora segítségre volna szükségem?

Akkorára, hogy ameddig a könyvet megírom, tisztességesen megéljek belőle, illetve ha még a könyvre is tudnék költeni valamennyit, az nagyszerű lenne. De természetesen a kisebb adományokat is örömmel fogadom.

Milyen előnyökkel járhat az ön számára, ha segít?

Ha szeretné megbeszélni, kérem, keressen!

A címem: egyvilag@gmail.com

Vagy, ha úgy gondolja, utalhat pénzt a következő számlára:
 

Név: Szalay Miklós
A bank neve: MKB Bank (SWIFT kód: MKKB HU HB)
Számlaszám: (HU73) 10300002 - 10352972 - 49010010

(Ha szeretné, hogy adománya azonosítható legyen, akkor az átutaláskor a közleménybe írja be a nevét vagy egy tetszőleges jeligét. Ez például ahhoz kellhet, hogy majd meg tudjam köszönni, vagy, hogy linket tudjak adni.)

Köszönöm az érdeklődését!

 


 

Kedves kiadó!

Mint a bemutatásból kitűnik, szeretném, ha az Egyvilág végül hagyományos könyv formában jelenne meg, amihez kiadót keresek. Itt szeretném felhívni a figyelmét néhány dologra ezzel kapcsolatban.

Mitől lehet sikeres a könyv?

Miért nem baj, hogy a kézirat kint van az interneten?

Ha lát fantáziát a dologban, kérem, keressen!

A címem: egyvilag@gmail.com

Köszönöm az érdeklődését!