web stats

Egyvilág

Egyvideó beszélgetések

Ezen a lapon találod az Egyvideó beszélgetés-sorozathoz kapcsolódó anyagokat, itt jobbra hasznos linkeket, a lenti táblázatban pedig a felvételeket.

Kétféle beszélgetés van. Az egyiket felvesszük. Ezek az Egyvilág egy-egy témája mentén zajlanak. Ajánlom őket megtekintésre, illetve beszélgetőpartnernek is lehet jelentkezni. Itt jobbra megtalálod az elkövetkező beszélgetések szervezési táblázatát, abban pedig, hogy mikről fogunk beszélgetni. Ha van kedved valamelyikhez, írj nekem: egyvilag@gmail.com

A másikfajta beszélgetést nem vesszük fel, és szabadon lehet jönni rájuk, jelentkezni sem kell. Ezek elsősorban nem is a könyvről szólnak, hanem a ti kérdéseitekről, ötleteitekről, felvetéseitekről, bármiről, amit szeretnétek megbeszélni. Ezek is a Skype-on zajlanak, és ugyancsak itt jobbra látható a csatlakozáshoz szükséges link. (Ha fent van a gépen a Skype, elvileg elég rákattintani. Ha nem megy, akkor a Skype-on belül → értekezlet → bekapcsolódás értekezletbe, és oda bemásolni a linket, úgy ahogy van.)

Mindkét fajta beszélgetés átlag háromhetente van. Ha szeretnél értesülni az új videókról és a szabad beszélgetések időpontjáról, akkor iratkozz fel az Egyvideó hírlevélre. (Mely nem ugyanaz, mint a rendes Egyvilág hírlevél.) Ehhez szintén az egyvilag@gmail.com címre írj nekem. Ezen kívül ajánlom figyelmedbe az Egyvilág Youtube csatornáját, ahol szintén megtalálhatók a felvételek.

Hasznos linkek:

● A szabad beszélgetések Skype linkje:

https://join.skype.com/LDevDMJWSeUn

A következő beszélgetés időpontja:

2021.12.02., csütörtök - 19:00

A felvételek szervezési táblázata

Az Egyvilág Youtube csatornája

ID Cím + Videó link Dátum Vázlat EV link

(Az Egyvilág könyv vonatkozó témája)

1 Hamarosan... Hamarosan... Hamarosan... Hamarosan...