web stats

Egyvilág

Szponzorok

Tisztelt leendő szponzor!

Mint a honlapon szétnézve látható, ez egy nagyszabású és hosszadalmas munka, amiben – szerintem legalábbis – megvan a lehetőség, hogy valami maradandót hozzon létre. A célja az, hogy minden fontos benne legyen, ami segíthet megérteni a világot, és ésszel élni az életet. Ezek a dolgok meglehetősen általánosak is, ezért a könyv gyakorlatilag mindenhol és mindenkor aktuális lesz, és igen széles azoknak a köre, akik haszonnal forgathatják majd. Ezen kívül pedig egyedi, újszerű és benne van szívem-lelkem. Az ön segítségét elsősorban ahhoz kérem, hogy el tudjam juttatni a közönségnek, legyen miből reklámozni, népszerűsíteni, illetve, hogy biztosítva legyen, hogy kellő műgonddal be is tudom fejezni.

(A könyvről ebből az egyoldalas letölthető pdf dokumentumból is tájékozódhat, mely tömören bemutatja a projektet, és összefoglalja, hogy mikre volna szükségem.)

Egy dolgot azonban szeretnék előrebocsátani:

Ha úgy dönt, hogy támogat, hálás leszek érte – de nem nyer nagyobb beleszólást a mű tartalmába, mint bárki más. Ahogyan a bemutatásból kitűnik, ez egyébként is egy nyílt vállalkozás, mindenkinek megvan a lehetősége, hogy kifejtse a véleményét, amit meg fogok fontolni a végleges változat írása során. Ekképp természetesen az ön megjegyzéseinek is örülök, de az, hogy mi lesz a könyvben, nem eladó.

Miért volna jó, ha segítséget kapnék?

Mekkora segítségre volna szükségem?

Akkorára, hogy szerényen, de folyamatosan tudjam hirdetni a könyvet, (mondjuk havi 40000 Ft), és amennyiből szerényen meg lehet élni, (pl. a magyar átlagbér).

Milyen előnyökkel járhat az ön számára, ha segít?

Ha szeretné megbeszélni, kérem, keressen!

A címem: egyvilag@gmail.com

Köszönöm az érdeklődését!