web stats

Egyvilág

Támogatás

Kedves látogató!

Ha tetszik a munkám, kérlek, támogasd. Minden adományt arra fordítok, hogy minél több emberhez eljuthasson, és el is számolok vele. Minden támogatásnak örülök, a kicsinek is, és ha szeretnéd, szívesen megköszönöm a honlapon, jelentősebb segítség esetén pedig majd a könyvben is. Küldhetsz pénzt Paypal-lal, a "Buy me a coffee"-n vagy a Patreon-on kereszül, és banki utalással is. Ha másképp szeretnéd, vagy kérdésed van, írj nekem: egyvilag@gmail.com

Ha komolyabban szeretnél szponzorálni, akkor ezt az oldalt ajánlom a figyelmedbe.

Köszönöm!

* * *

Paypal linkek

100 Ft 200 Ft 500 Ft
1000 Ft 2000 Ft 5000 Ft
10000 Ft 20000 Ft 50000 Ft
Tetszőleges összeg
(Forint)
Tetszőleges összeg
(EUR)
Tetszőleges összeg
(USD)
Tetszőleges összeg
(GBP)

A tetszőleges összeg linkeknél a megjelenő oldalon kattints a számra, majd kézzel írd be, hogy mennyit szeretnél küldeni.


* * *


Buy me a coffee
 

Azaz "hívj meg egy kávéra". Ez természetesen csak névleg kávé, kisösszegű egyszeri adományokat lehet küldeni vele 2 eurótól, vagy rendszeres havi támogatást is be tudtok állítani rajta, könnyen, gyorsan, egyszerűen, ezen a linken keresztül. Fizetni Paypal-lal vagy hitelkártyával lehet. (Itt kevesebbet vonnak le, mint a Patreonon.)


* * *


Patreon
 

Ennek az internetes oldalnak a segítségével rendszeres havi juttatást tudsz nyújtani. Természetesen itt is választhatsz, hogy mennyit szeretnél adni. (A Patreon-os adományokat egyelőre sajnos ÁFÁ-val terhelik, ennyivel kedvezőtlenebb, mint a többi módszer.)


* * *


Banki számla
 

Név: Szalay Miklós
A bank neve: MBH Bank Nyrt. (SWIFT kód: MKKBHUHB)
Számlaszám: (HU73) 10300002 - 10352972 - 49010010

Ha szeretnéd, hogy az adományod azonosítható legyen, akkor a közleménybe írd be a neved.