web stats

Egyvilág

Támogatás

Kedves látogató!

Ha tetszik a munkám, kérlek, támogasd. Minden adományt arra fordítok, hogy minél több emberhez eljuthasson, és el is számolok vele. Minden támogatásnak örülök, a kicsinek is, és ha szeretnéd, szívesen megköszönöm a honlapon, jelentősebb segítség esetén pedig majd a könyvben is. Küldhetsz pénzt Paypal-lal, a "Buy me a coffee"-n vagy a Patreon-on kereszül, és banki utalással is. Ha másképp szeretnéd, vagy kérdésed van, írj nekem: egyvilag@gmail.com

Ha komolyabban szeretnél szponzorálni, akkor ezt az oldalt ajánlom a figyelmedbe.

Köszönöm!

* * *

Paypal linkek:

100 Ft 200 Ft 500 Ft
1000 Ft 2000 Ft 5000 Ft
10000 Ft 20000 Ft 50000 Ft
Tetszőleges összeg
(Forint)
Tetszőleges összeg
(EUR)
Tetszőleges összeg
(USD)
Tetszőleges összeg
(GBP)

A tetszőleges összeg linkeknél a megjelenő oldalon kattints a számra, majd kézzel írd be, hogy mennyit szeretnél küldeni.


* * *


Buy me a coffee:
 

Azaz "hívj meg egy kávéra". Ez természetesen csak névleg kávé, kisösszegű egyszeri adományokat lehet küldeni vele 2 eurótól, vagy rendszeres havi támogatást is be tudtok állítani rajta, könnyen, gyorsan, egyszerűen, ezen a linken keresztül. Fizetni Paypal-lal vagy hitelkártyával lehet. (Inkább ezt ajánlanám, mint a Patreon-t, mert lényegesen kevesebbet vonnak le.)


* * *


Patreon:
 

Ennek az internetes oldalnak a segítségével rendszeres havi juttatást tudsz nyújtani. Természetesen itt is választhatsz, hogy mennyit szeretnél adni. (A Patreon-os adományokat egyelőre sajnos ÁFÁ-val terhelik, ennyivel kedvezőtlenebb, mint a többi módszer.)


* * *


Banki számla:
 

Név: Szalay Miklós
A bank neve: MKB Bank (SWIFT kód: MKKB HU HB)
Számlaszám: (HU73) 10300002 - 10352972 - 49010010

Ha szeretnéd, hogy az adományod azonosítható legyen, akkor a közleménybe írd be a neved.